perjantai 8. marraskuuta 2013

Leipomaan!

Seuraavassa ohje helppoon Feta-parsa piirakkaan. Teen aina piirakan tuoreella parsakaalilla ja se onkin syytä heti ensimmäiseksi keittää suolavedessä kypsäksi. 
Seuraavaksi sulatetaan margariini ja siihen lisätään vehnäjauhot ja vesi. Vaivataan. Levitetään halkaisialtaan 25cm leveän piirakkavuoan pohjalle ja pistellään haarukalla. Pohja esikypsennetään 200 asteessa 10 minuutin ajan. 

Pohjan ollessa uunissa voit valmistaa täytteen. Kerma munat ja mausteet sekoitetaan sekä osa fetajuustosta murustetaan täytteen joukkoon. Kun pohja on esikypsennetty sen päälle laitetaan parsakaalin keitetyt kukinnot ja täyte. Loput fetajuusto kuutiot ripotellaan pinnalle. Paistetaan piirakka 200 asteessa 30 minuutin ajan kunnes täyte on hyytynyt. Jäähdyteään hieman ja herkutellaan!

Jännityksen täyteistä isänpäivä viikonloppua!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti