sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hiihtoloman aikaansaannoksia




Meille muutti eilen Michelangelo. Hurmaava devon rex kissanpentu. Leikkisä ja ihmisrakas. Taisin saada vihdoin pienen unikaverin! Poika komeilee ylimmäisessä kuvassa. Kissa neitimme Puju tutustuu uuteen tulokkaaseen seuraten sopivan välimatkan päästä. Pienen nukkuessa tohtii tulla lähemmäs ja haistaa. Sähähtää vielä varmuuden vuoksi :)

Muutenkin lomaviikko on pitänyt sisällään toimintaa. Aluksi kävimme Ikeassa. Ostoslistalla oli yläkertaan tuleviin vaatekaappeihin metallikoreja runkoineen. Alakertaan tietokone/kodinhoitohuoneeseen lamput, sekä parvekkeelle lamppu, jonka myös saimme ostettua, mutta TIETENKIN siihen täytyy ostaa se toisenlainen pistoke, niin tyypillistä! Onneksi perveke ei ole vielä valmis, joten lamppukaan ei ole niin tarpeen vielä. Kevät alkaa tosin hetki hetkeltä olemaan lähempänä ja kohta lämpötila on kohdillaan taas maalauksille. Ikeasta löytyi myös aivan mahtava liina, harmaalla lankkukuosilla keittiön pikkupöydälle. Niin meidän näköinen, että lähti matkaan. 

Tilasimme myös yläkertaan vuodesohvan jokunen aika sitten ja sen haku sattui myös tälle viikolle. Samalla reissulla ostin Wallilan kelohonka kangasta ja väkertelin tietokonehuoneeseen verhot. Vai oliso tämä nyt toimisto :)

Mukavaa sunnuntaita toivotteleepi

Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti